1. Ana Sayfa
  2. ALIŞVERİŞ

En İyi Akülü Araba Tavsiyem

En İyi Akülü Araba Tavsiyem
0

En iyi akülü araba tavsiyem olacak sizler için aslında bir çok tavsiyem olacak. Teknoloji çağındayız ve tablet, bilgisayar, oyun konsolları ve tabi hiç vazgeçilmeyen telefonlar çocuklar için vazgeçilmez bir yaşam haline gelirken aileler için de tam bir kabus haline geldi ama geçmeyen bir kabus. Tabi bu kabus dan uyandıracak ve çocukların dışarıya çıkmasını sağlayacak teknolojiler de çıkmaya başladı bunlar, akülü arabalar, scootor gibi ürünler mevcut dışarıda çocukların keyifli vakitler geçirebilir artık.

Akülü arabaların özellikleri sayesin de ilgi odağı olmayı başarmış durum da, pek çok özellikleri farları, vitesi, kontak gibi detaylar sayesin de çocuklar keşfetme istekleri sayesin de diğer yandan keyifli zaman geçirebilirsiniz. Alternatif oyunlar için arayışa giren aileler için en iyi akülü arabalar listesi hazırladık fiyat ve performans modelleri ve olumlu yorumlar toplayan ve kullanıcıların önerdiği akülü arabalar oldu.

En İyi Akülü Araba Tavsiyem

1. Pilsan Panter 12 V Akülü Araba

Pilsan Panter 12 V Akülü Araba

İlk modelimiz 3 yaş ve üzeri için uygun fiyatlı akülü arabasıdır. Çocukların 35 kiloya ulaşana kadar rahatlıkla kullanmaya devam edebilir. Akülü araba tek kişilik ve direksiyonu bilmeyen küçükler için ise uzaktan kumanda avantajına sahip. 12W motor gücü ile oldukça hızlı, arabanın hızını kumanda ile kontrol edersiniz, Araba kansorejen içermiyor olması en iyi avantaj.

Arabanın aşırı ısınmaya ve akımlara karşı korumalı, aniden hızlanmıyor güvenli kalkış için, ayağını gazdan çektiğin de otomatik frenleme sistemi mevcut.

2. Dolu Nitro Jeep 6V Akülü Araba

Dolu Nitro Jeep 6V Akülü Araba

Uygun fiyatlı performans ürünü olan Jeep modeli 6W olduğu için hızı az. En fazla 35 kilo olanlar için, gazdan ayak çekildiğin de fren yapıyor, ileri ve geri vitesi bulunuyor.

Aküsünü tam kullanımlar da 6 ile 7 saat kullanılıyor ve emniyet kemeri sayesin de güvenli olacak. Uzaktan kumandası olmadığı için direksiyon hakimiyeti küçük yaşlar için uygun olmayacak bir model. Devre koruması için kontak 5 dakika açık kalırsa kendisini kapatıyor o yüzden tekrar açıp kapatılmalıdır.

3. Mercedes-Benz AMG GT4 Sport 12v Akülü Araba

Mercedes-Benz AMG GT4 Sport 12v Akülü Araba

Fiyat konusun da biraz yüksek olan bu akülü araba fiyat performans ürünü diyebiliriz. Mercedes’ten lisanlı üretilmiştir. Bu demek oluyor ki tüm parçaları özenle tasarlanmış oluyor yani gerçek Mercedes’i andırıyor diyebiliriz. 12W gücünde olan araba kaymaz ve savrulmaz, tek tuşla hızlanma, ileri geri vitesi, ön ve arka ışıkları kısa ve uzun yanabiliyor aynı zaman da tekerlerin de ledli ışıklar var. Bazı özelliklerin ise arabaya usb girişi sayesin de müzik çalabiliyor. Korna yapısı ise değişebiliyor ve kumanda kontrol sayesin de direksiyon hakimiyeti olmayan küçük çocuklar için de kontol tamamen sizde ve bir çok özelliği ile tercihler arasına girmeyi başarmış.

4. Ford Ranger Raptor 24V Akülü Araba

Ford Ranger Raptor 24V Akülü Araba

Listede ki en pahalı akülü araba diyebilirim arkadaşlar fakat bir çok özelliğe sahip olmasından kaynaklanıyor sanırım. 24W yani bir çok arabaya göre güçlü bir araç yüksek performans ve 50 kilo ağılığa kadar çocukları taşıyor olması da gayet artı bir avantaj.

Çift kişilik, araba çalışırken çıkan gerçek araba sesleri, tablet ekran ile müzik çalıyor, şarj göstergesi ve lisanlı bir model olduğundan boyası Ford’un gerçek araba boyası ile göz kamaştırıyor ve uzaktan kumanda gibi bir çok özellik sayesin de tercihler arasına girmeyi başarmış bir akülü araba.

5. BMW I8 Coupe 12 V Akülü Araba

BMW I8 Coupe 12 V Akülü Araba

Fiyat konusun da orta halli bir akülü araba BMW I8 Coupe lisanlı olmasından gerçek araba ile benzer tasarlanmış bir model. 12W güce sahip akülü araba 30 kilo taşıma kapasiteli, uzaktan kumanda, yanlara açılan kapısı, kaymaz lastikler, estetik deri koltuklar, araç için de müzik dinleme, şarj göstergesi, far ışıkları ve bir çok özellik ile karılaşacağınız bir araba uygun fiyatlı performans ürünü tavsiyemizdir.

6. ADİL OYUNCAK Kamarot Akülü Araba

ADİL OYUNCAK Kamarot Akülü Araba

Araba listesine bir de atv akülü motor koyalım dedik belki çocuklar beğenir hem fiyat konusu tercihleri değiştirebilir. 6W güç ile en fazla 35 kilo taşıyabiliyor. Bazı özellikleri ise 4 saatte şarj oluyor, uzun süre kullanışlı olması için şanzımana sahip. Yine farklı özellikleri çatlamaya kırılmaya karşı plastikler, vitesi mevcut ve ani kalkış hızı olduğundan tehlikeli olabilir diğerlerin de yavaş kalkış özellikli idi bunun tek dezavantajı bu maalesef.

7. Pilsan Tery Bery 12 V Akülü Araba

Pilsan Tery Bery 12 V Akülü Araba

12W güce sahip akülü araba 35 kilo kadar taşıma kapasiteli, müzik dinleme özelliği, uzaktan kumanda, far ışıkları, şarj göstergesi, ileri geri vites, araba biraz büyük, tek kişilik özelliklerine sahip uygun fiyatlı performans ürünü.

8. Mercedes Benz G63 Jeep Siyah

Mercedes Benz G63 Jeep Siyah

12 volt 7 amper gücü ile uzun yıllar gider.

Direksiyondan kontrol ederek 6 müzik çalar,

MP3 çalar,

Kapıları açılabilir,

LED aydınlatmalı gösterge paneli ve sinyallere,

Emniyet kemeri,

Çalıştırıldığında gerçek araba sesi çıkarıyor,

Deri koltuklara sahip.

Şık bir model olan çocukların çok beğeneceği bir model Mercedes’in jeep`i ni tercih edebilirsiniz. Gerçek bir arabaya benziyor çünkü orjinal lisanslı olmasından kaynaklanıyor ve bazı özelliklerini listeledin uygun fiyatlı performans arabası ditebilirim tabi tamamen özelliklerden kaynaklı.

İlginizi Çekebilir

Yorum Yap