1. Ana Sayfa
  2. ALIŞVERİŞ

En İyi Alışveriş Siteleri Dev Rehber

En İyi Alışveriş Siteleri Dev Rehber
3

En iyi alışveriş siteleri güvenilir alışveriş siteleri bulmakta zorlanır olduk malum çığ gibi büyüyen alıveriş sitelerinin verdikleri reklamlar sayesinde artık tüm ihtiyaçlarımızı internetten almaya başlar olduk. Yani günlük ihtiyaçlar için bile kullanır olduk görmeden alınmaz düşünce yapımızı kaldırmış olduk ve bir çok avantajları sayesin de iade garantisi, hızlı teslimat gibi seçenekler ve artı hediyeler, indirimler ve kuponlar sayesinde ilgi görüyor.

Aklınıza gelen tüm ürünleri alışveriş sitelerinde rahatlıkla bulmanın kolay olması ve istediğiniz saat de sipariş oluşturabilme sayesinde alıveriş sitelerin kullanıcıları artıyor. Şimdi en iyi alışveriş siteleri nedir? Bu soru hakkında fikir sahibi olunması hakkında siz değerli okuyucularımız için 13 alışveriş sitesi yakından değerlendirdik.

En İyi Alışveriş Siteleri

İnternetten satın almanızı kolaylaştıran en iyi alışveriş siteleri seçeneğinde yaptığımız araştırma sonucunda müşterilerine sadakat kuran, tüketiciye vadettiği anlaşma sözü tutan, ürünlerin tedarik konusunda rakiplerinden sıyrılan, son derece güven sağlayan dürüst mağazalar ile anlaşması olan en iyi alıveriş siteleri ve avantajlarını listeledik.

En güvenilir alışveriş siteleri, en iyi alıveriş siteleri, en iyi giyim alıveriş siteleri, en ucuz alıveriş siteleri gibi farklı siteler ile oldukça başarılı en iyi 10 alışveriş sitesini aşağıdan öğrenebilirsiniz.

Cimri.com

Cimri.com

Evet belki bir çok kişi belki hayla bilmiyor çok kullanılmasına rağmen ama ben yine de bahsedeyim biraz. Cimri ne almak istiyorsanız o ürünü cimride bulabilir yada aratabilirsiniz ve almak istediğiniz ürünü nerede daha ucuz görebilir ve sipariş verebilirsiniz bu sayede karlı olan siz olursunuz. Bu site fiyat karşılaştırma sitesidir ve hangi siteye yönlendirirse yönlendirsin sizi kesinlikle Güvenilir sitelerdir.

Hepsiburada

Hepsiburada

En iyi alışveriş sitesi hangisi denince aklımıza hemen hepsiburada.com gelir. Ürün konusunda fazlasıyla çeşitlilik bulunduruyor. Basit sade teması ile güvenli alışveriş yapılmasına olanak sunuyor her yaş için oldukça uygun. Ayrıyeten Türkiye’de en iyi en eski alışveriş sitelerinden biri diyebiliriz. Kıyafetten teknolojiye, gıdaya ve züccaciye’ye kadar adan z’ye ürün bulmanız mümkün. Kargo bedava seçenekleri, %60 indirim veya aynı gün teslimat gibi avantajlar mevcut.

GittiGidiyor

GittiGidiyor alıveriş sitesi

İstikrarlı bir şekilde büyüyen gittigidiyor ebay alışveriş sitesi sayesinde satın alındı. Müşterilere sıfır ve ikinci el ürün alınmasında imkan sağlıyor. Müşteri aldığı ürünün olumlu yanıtı sonrası satıcısına para aktarıyor. 100 binden fazla satıcısı olduğundan istediğiniz ürünü bulabilir güvenli alışveriş yapabilirsiniz.

Amazon Türkiye

Amazon Türkiye alışveriş sitesi

Dünyanın hemen hemen her ülkesinde aktif bir şekilde hizmet veren alışveriş siteleri arasında en büyük alışveriş sitesidir. Amazon son 2019 dan beri hizmetini Türkiye içinde hizmet vermeye başlamıştır. Ziyaretçilerine milyonlarca ürün çeşidi sağlayan Amazon, tüketiciyi koruyan başarılı politikalar sağladığı iptal, iade ve teslim seçenekleri ile rakiplerinden sıyrılmayı başarmış durumda. Büyük şehirler için de ülkemizde ekspres kargo seçeneği veriyor. Kurucusu sosyal yardım kuruluşlarına sağladığı katkıları da bulunuyor. Amazon da bulamam ben bu ürünü asla dedirtmeyen bir dev şirkettir.

Trendyol

Trendyol

Türkiye’de 2010 dan sonra hizmet vermeye başladı ve son zamanlarda büyük istikrarlı reklam çalışmaları sayesin de oldukça en popüler ve tercih edilen adres olmayı başardı. Özellikle sizi memnun edecek uygun fiyatlı politikası mevcut.

Migros Sanal Market

Migros Sanal Market

Migros Ülkemizin en büyük perakende firmalarındandır. Yurt içi ve yurt dışında faaliyet gösteren migros internetten alışveriş yapılmasını kolaylaştırdı.

N11

N11

Ziyaretçilerine hem internetten hem uygulama ile alışveriş deneyimi sunuyor. Garaj 11 platformu ile araba satışı, market11 adıyla da market ihtiyaçlarınızı yapabilirsiniz. Türkiye’nin en çok tercih edilen alışveriş siteleri arasında olmasının avantajları ise ilgi çekici ciddi indirim kampanya çalışmaları sayesinde müşteri listesini arttırmaya devam etmektedir.

Evidea

Evidea

Çok sevilen alışveriş sitelerinden biride Evidea, mobilya ve eviniz için tüm eşyaları bulabileceğiniz en iyi sitelerden biridir. 2011 den sonra hizmet vermeye başlayan dekorasyon dan mutfak eşyalarına kadar, bahçe ve ev tekstil ürünleri ile ürün seçenekleri olan Evidea müşterilerinden olumlu yorumlar ve puanlar toplamış durumda. Mağaza alanında e ticaret ile gün geçtikçe büyüyor.

Yemeksepeti

Yemeksepeti

Hazır yemek isteyenler için paket servisinde önemli bir noktaya gelmiş durumda. En popüler restoranlardan tutun da en küçük esnafa kadar hem internet üzerinden hem de telefon uygulaması sayesinde sipariş verebiliyorsunuz. Ücretsiz üyelik avantajı ile de ilgi görmüş durumda. Diğer bir platformu olan Banabi uygulaması ile de market alışverişleriniz için hizmet vermektedir. Çok kullanılmasının nedeni ise hızlı teslimat süreci olması.

Çiçeksepeti

Çiçeksepeti

Asıl amacı çiçek siparişlerini hangi saatler arasında hangi adrese teslim etmesi olan çiçeksepeti çok ilgi görmesinden dolayı ürün çeşidi arttırmış durumda ve şuan hediyelik eşyalar ve bir çok alanda ilgi duyulmaya başlandı.

Morhipo

Morhipo

Boyner mağazasının alışveriş sitesi olan Morhipo 2010 dan sonra hizmet vermeye başladı. Yeni sezon ve indirimli fırsatlar ile karşılabilirsiniz. Müşterilerine orjinal ürün garantisi veren Morhipo, 15 iş günü içinde iade seçeneği sağlamaktadır.

Kitapyurdu

Kitapyurdu

İnternetten kitap satın alacağınız zaman kitapyurdu vardı yani ilk site kitapyurdu.com’du fakat tabi şuan bir çok site mevcut günümüzde de en çok tercih edilme haline geldi. Bir çok kitap mevcut ve alışveriş yaptıkça puanlar veriyor sizlere bu puanlar ile kitap alabiliyorsunuz. Aynı zaman da oyuncak ve hobi malzemeleri de bulabilirsiniz.

AliExpress

AliExpress

AliExpress dolar düşükken çok hesaplı geliyordu fakat dolar yükseldi ziyaretçi kaybetmesine rağmen hayla bir çok ürün hesaplı fiyatlar ile satın alınabilir. Ürünler Çin’den geliyor bilmeyenler vardır belki genelde de ptt kargo ile teslim oluyor. Teknolojiden tutun da hayatınızı kolaylaştıran eşyalar ile belki Türkiye de görmediğiniz veya satılmayan bir çok güzel yararlı ürünler ile karşılaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
En İyi B12 Takviyesi

Yorum Yap

Yorumlar (3)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir