1. Ana Sayfa
  2. ALIŞVERİŞ

En İyi Otogaz En iyi LPG Test Edildi

En İyi Otogaz En iyi LPG Test Edildi
0

En iyi otogaz en iyi lpg araçlarımız için fiyat ve performans konusunda en iyi otogaz en iyi lpg markasını sizler için araştırdım. Bugünkü konumuz yine çok sorulan sorulardan merak edilen konulardan en iyi Otogaz hangisi hangi LPG’yi kullanmalıyım gibi sorular sıkça karşılaşıyorum yaklaşık iki aydır falan bu konuda farklı firmalardan farklı gazlar alıyorum. Tam depo doldurup litre hesabı deniyorum diyebilirim.

Unutmayın: Sürekli aynı yerden almanız motorun ve Lpg sisteminizin uzun ömürlü olmasını sağlar.

En iyi otogaz en iyi lpg

Denemelerim aşağı yukarı buradaki petrollerde bitti bununla alakalı sizlere edindiğim verileri yazmaya çalışacağım arkadaşlar. Şimdi şöyle anlatayım ilk olarak farklı şehirlerden farklı gazlar da aldım her şehirde kullanılan LPG firması farklı.

Bu bir gerçek arkadaşlar. Kimi yerde devamlı Shell var, kimi yerde petrol ofisi var, kimi yerde Turkuaz var, farklı farklı firmalar her yerin gazı farklı arkadaşlar.

Ben mesela burada devamlı gazı Petrol Ofisi ya da Shell den alırım normal şartlarda. Hatay kayseri uzun bir yol 3 bin kilometre civarı bir yol yaptım burada bu tarz firmalar çok nadir ama onların da kendine göre farklı petrol istasyonları mevcut.

En İyi Otogaz En İyi Lpg

Şimdi gelelim en iyi otogaz hangisini en çok yolu hangisiyle yaptım şimdi kuruş hesabına vurduğunuzda arkadaşlar aşağı yukarı hepsi aynı kilometre yaptı diyebilirim.

Shell Otogaz

En çok farklılıkları hangisi gösterdi Shell, Sheel’in oto gazı pahalı olmasına rağmen kilometre bazında iyi kilometre yaptırıyor aracı yüksek performanslı çalıştırıyor lakin biraz pahalı ama buna değer mi? Evet değer neredeyse aracınız benzindeki gibi performans sergileyebilir.

Ama dediğim gibi petrolden Petrol farklı göstermekte benim bulunduğum Sakarya’da yaşıyorum ben Sakarya’daki Shell istasyonlarında diğer yerlerde nasıl bilmiyorum aldığım gaz LPG neredeyse benzinli aynı performansı sunmakta.

Aygaz

Onun dışında Aygaz aldım. Arkadaşlar Aygaz da şöyle performans iyi yakıt iyi lakin belli bir süre sonra aracınızın enjektörlerini enjektör temizleyici ile ya da temizlemeniz gerekmekte farklı yöntemlerle çünkü aracınızın enjektörlerin de tıkanmalara sebep olduğunu fark ettim.

Bu sebeple katkılı Oto gaz araçta performans olarak kilometre olarak iyi kilometrede yaptırıyor. Lakin dediğim gibi enjektörlere Belli bir zaman sonra hani bu bir sefer iki sefer 10 sefer de uzun vadede enjektörlere kısmen zarar verdiğini düşünüyorum. Tabii bu benim düşüncem.

Bunun dışında farklı dediğim gibi Turkuaz, Türk Petrol, Milangaz farklı farklı gazları aldım. Kafamdaki şey şu şekilde yani benim gördüğüm kadarıyla da aşağı yukarı bütün LPG istasyonlarında yaptığınız kilometre aynı.

Tavsiyem Shell Oto Gaz Lpg

Lakin kimisinde performans düşük kimisin de performans yüksek benim size tavsiye edebileceğim en iyi LPG hangisi yani Oto gaz hangisi? Ben Shell’in oto gazını kullanmanızı tavsiye ederim arkadaşlar.

Shell oto gaz gaz hem performans olarak hem de yaptığı kilometre olarak oldukça iyi bir performans sergilemekte. Bu sebeple Shell oto gazı kullanmanızı tavsiye ederim. Eğer ki pahalı gelirse yani kimi yerlerde demeyeyim de Shell oto gaz genel itibariyle pahalıdır.

Eğer ki bunun pahalı olduğunu düşünüyorsanız emin olun kilometre bazına vurduğunuz da yani ucuza aldığınızda yaptığınız kilometre bir de Shell’den aldığınızda yaptığınız kilometre arasında çok bir fark yok ayrıca dediğim gibi Shell’den aldığınız zaman aracınızın Performansı da LPG ile sunduğu performans benzinli performansa yakın arkadaşlar.

Bu sebeple en iyisi hangisi diyorsanız benim yaptığım tespitlerde en iyi Oto gaz Shell’in oto gazı bu sebeple ben bunu sizlere tavsiye etmekten çekinmiyorum.

Çünkü dediğin gibi kendim kullandım herhangi bir sıkıntısı yok performansı İyi yine bu konuda sormak istediğiniz herhangi bir şey varsa sorabilirsiniz makaleyi daha fazla uzatmak istemiyorum.

Bulunduğunuz şehirdeki LPG istasyonlarında yaptığınız ölçüleri bu yazımızın altında yorumlar kısmından biz de paylaşırsanız Herkes bu konuda fikir sahibi olmuş olabilir.

Bu yaptığın tespitler benim tespitlerimdir herhangi bir resmi ya da test değildir. Kendine aldığım LPG gittiğim kilometreye dayalıdır en çok kilometreyi hangisi yapar? Diyenlere hepsi aşağı yukarı aynı kilometreyi yapıyor tekrar üstüne basa basa söylüyorum arkadaşlar. Onun dışında dediğim gibi yine sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz kendi ölçümlerinizi paylaşmayı unutmazsanız sevinirim.

İlginizi Çekebilir

Yorum Yap