1. Ana Sayfa
  2. ALIŞVERİŞ

En iyi 16 Bronzer Önerisi

En iyi 16 Bronzer Önerisi
1

En iyi 16 bronzer önerisi vereceğim arkadaşlar. Bu listede hem uygun fiyatlı hem de yüksek fiyatlı en iyi bronzeri sizler için inceledim. Umarım faydalı bulursunuz ve bu liste sayesinde doğru bronzlaştırıcı pudranızı bulmuş olursunuz. Aynı zaman da çok satılan ve çok olumlu yorumlar toplayan marka önerileri olacak genel olarak.

En iyi 16 Bronzer Önerisi

Golden Rose Bronzing Terra Powder

En iyi bronzer Golden Rose Bronzing Terra Powder

Diğer pudralardan farkı aslında 15 koruma faktörü içeriyor olması. Hafif de bir kokusu olan pudra. Fakat çok açık tenliyseniz çok soğuk alt tonlu bir pudra olmadığı için sizde biraz turuncu durabilir ama orta tenlilerde ve esmerlerde güzel duran bir pudra. Kesinlikle sürümü çok kolay. Çok homojen şekilde dağılıyor ve ciltle çok güzel bütünleşerek çok doğal duruyor.

MAC Fruity Juicy Bronzer

En iyi bronzer MAC Fruity Juicy Bronzer

Mac’in yeni koleksiyonunun pudrasını da denedim sizler için. İlk açtığınız zaman gerçekten tam bir kontür pudrası gibi duruyor. Oldukça soğuk rengi. Fakat yine teniniz çok açıksa çok turunculuk barındırmamakla beraber kahvesinin tonu biraz koyu kalabilir. Yoğun da bir ürün, pigmentli bir ürün olduğu için doğru bir fırçayla uygulamanız lazım. Çok hızlı şekilde cilde oturuyor ilk fırça darbesiyle dolayısıyla hani sürüp hızlı bir şekilde dağıtarak cildinizde homojen bir görüntü elde edebilirsiniz. Ama onun dışında orta tenliler ve esmer tenliler için son derece uygun ve kalıcılığı da oldukça yüksek bir pudra.

Rival De Loop Young Sun Powder Bronzer

En iyi bronzer Rival De Loop Young Sun Powder Bronzer

Uygun fiyatlı bronzlaştırıcı pudralar arasında sanırım hem en uygunu hem de en sevdiklerimden biri oldu kesinlikle Rival De Loop’un Young serisinden Sun Powder. Her ten rengi çok rahatlıkla bu ürünle kontür yapabilir. Çok açık tenliyseniz bile rahatlıkla kontür yapabilirsiniz. Çünkü içinde turunculuk barındırmıyor ki baktığınızda sanki turuncu alt tonlu bir pudraymış gibi duruyor.

Pigmentasyonu çok yüksek değil ama açık tenliler için aslında bu biraz da artı diyebilirim. Artıra artıra gittiğiniz zaman gerçekten son derece doğal çok homojen ve doğal bir görüntü elde ediyorsunuz bu pudrayla.

Make Up Forever Pro Bronze Fusion

En iyi bronzer Make Up Forever Pro Bronze Fusion

Yapısı sert bir ürün. Diğer bahsettiğim ürünler gibi yumuşak değil. Yani fırçaya aldığınız anda böyle hemen yanağınızda ürünü göremiyorsunuz ve dolayısıyla yapısı yumuşak olmayan bir ürün olduğu için çok homojen şekilde dağıtamıyorsunuz. O yüzden biraz üründen böyle azar azar alıp artırarak gidiyorsunuz ve sert fırça hareketleriyle istediğiniz şekli verebiliyorsunuz. O yüzden hani böyle günlük makyajlarda yumuşak bir görünüm değil aksine daha sert kontürler için kullanabileceğiniz bir ürün.

Rengi de yine çok soğuk alt tonlu değil. Beyaz tenlilerde bence tezat kötü durmuyor ama yine de çok soğuk. Küllü kahve diyemeyiz, daha sıcak alt tonlu. Ama orta tenlilerde, buğday tenlilerde ve esmerlerde gerçekten çok güzel duracağından eminim. Haliyle bu arada diğer pudralara göre yapısı çok yumuşak olmadığı için ve tozutmadığı için de kalıcılığı son derece yüksek.

Wet N Wild Color Icon Bronzer

En iyi bronzer Wet N Wild Color Icon Bronzer

Wet N Wild markasının 15 koruma faktörlü Color Icon bronzlaştırıcı pudrası. Sert yapıya sahip bir ürün dolayısıyla çok hani yumuşak fırça darbeleriyle ve yumuşak bir fırçayla homojen şekilde dağıtmak çok mümkün olmayacaktır. Turuncu alt tonlu olduğu için de direk böyle hani yüzünüze yapışıyor dolayısıyla daha sert hareketlerle ürünü cildinize dağıtmanız gerekiyor.

Aynı zamanda hafif bir Shimmery Efekt olduğu da yazıyor. Baktığınız zaman ürünün üzerinde minik ışıltı taneleri görüyorsunuz ama cildinizde kesinlikle görmüyorsunuz. Dediğim gibi turuncu alt tonlu bir ürün. Çok fazla kontüre uygun değil.

Ama açık tenliler allık olarak da değerlendirebilirler.

Guerlain Terracotta Sun Trio Bronzer

En iyi bronzer Guerlain Terracotta Sun Trio Bronzer

Bronzlaştırıcı pudraların şahıyla devam ediyorum. Guerlain’ın Terracotta’sı. Dünyanın en güzel kokan pudrası kesinlikle bu. Açıp açıp kokluyorum kendi parfümü kokuyor. Gördüğünüz gibi 3 rengi içeren bir pudra bu. İsterseniz en açık ve şuradaki soğuk kahve ile de kendinize kontür yapabilirsiniz. Ama genel olarak 3’nü birbirine karıştırdığınızda da zaten en açık tenlisinden en koyu tenlisine kadar çok doğal duracak çok homojen şekilde dağılan yumuşacık yapıya sahip harika bir pudra. Çok güzel kokuyor.

H&M Bronzing Powder

En iyi bronzer H&M Bronzing Powder

H&M bronzlaştırıcı pudra. Aslında yapısını ve homojen durmasını çok sevmekle beraber en açık renginin bile çok koyu olduğunu söylemeliyim. Yani açık tenliler bunu yine kontür pudrası olarak bence çok değerlendirmemeliler. Çok azar azar alarak allık olarak kullanabilirler. Çünkü enteresan şekilde kızıl yada soğuk bir alt tonu yok. Bununda koyu böyle pembeye kaçan pembe alt tonlu bir koyu kahverengi diyebilirim rengine. O yüzden belki kışın hem göz makyajlarınızda değerlendirebilirsiniz eğer böyle bir pudrayı almak istiyorsanız. Hem de allık olarak kullanabilirsiniz. Çünkü yapısı gerçekten çok güzel ve aslında çok doğal duruyor yumuşacık bir ürün.

Benefit Hoola Bronzer

En iyi bronzer Benefit Hoola Bronzer

Bu inceleme dosyasında olmazsa olmaz olabilecek tek bronzlaştırıcı pudra sanırım Benefit’in Hoola’sı. Aslında ben size ikisini de inceledim. Hem Hoola’yı inceledim hem de Hoola’nın yenisi Hoola Light’ı da inceledim. Hoola Light çıkana kadar ben yine zaten kontürlerimi ve cildimi ısıtmak için kullanıyordum, Hoola’yı. Orjinal Hoola’yı. Hiçbir şekilde yine kızıllık barındırmayan soğuk alt tonlu bir bronzlaştırıcı. Eğer teniniz çok açık değilse orta ve esmer tenli biriyseniz bu versiyonunu orijinal versiyonunu tercih edebilirsiniz. Çok rahatlıkla kontür yapmak için uygularsınız. Kalıcılığı muhteşem. Favori bir üründür zaten, herkesin beğendiği bir üründür bu. Benim de aynı şekilde.

Benefit Hoola Lıte

En iyi bronzer Benefit Hoola Lıte

Gelelim Hoola Light’a. Bazı açık tenliler de, çok açık beyaz tenliler için söylüyorum Hoola koyu kalabiliyordu. Herkes diyordu ki keşke bir tane daha böyle daha açık bir rengi çıksa diye. Benefit bunu duymuş olacak ki Hoola Light’ı çıkarttı. Çok beğendim. Çok doğal duruyor, bu da yine soğuk alt tonlu bir pudra. Eğer cildiniz esmerse dediğim gibi bu versiyonuna ihtiyacınız olmayacak orjinalini kullanırsınız. Ama açık tenli biriyseniz Hoola Light’ı da tercih edebilirsiniz. İkisi de çok güzel, benim en sevdiğim pudralardan biri.

NARS Laguna Bronzer

En iyi bronzer NARS Laguna Bronzer

Efsanelerden biri olan Nars’ın Laguna’sı ile devam edeyim. Benim de çok severek kullandığım bir pudra. Kesinlikle içerisinde kızıllık barındırmayan en açık tenlisinden en koyu tenlisine kadar her ten rengine sahip herkesin gönül rahatlığıyla her şekilde uygulayabileceği bir pudra. Ben bazen kontür yapmak için kullanıyorum.

Bazen de allık olarak kullanıyorum. Allık olarak da muhteşem duruyor. Hatta bir çok göz makyajımda da yine far olarak da uyguluyorum. Hani bir tane pudram olsun ama hani her şekilde kullanayım diyorsanız Nars’ın Laguna’sını da değerlendirebilirsiniz.

Essence Sun Club Matt Bronzing Powder

En iyi bronzer Essence Sun Club Matt Bronzing Powder

Essence bronzlaştırıcı mat pudra. Bendeki rengi 01 Natural Lighter skin yazıyor zaten üzerinde. Ama bana sorarsanız açık tenliler de yine kontür eğer yapılacaksa bir tık cık turuncu kalabilir. Çok soğuk bir bronzlaştırıcı pudra değil. Ama çok yüksek pigmentasyonlu ürünlerden korkanlar varsa o zaman çok uygun bir ürün olacaktır.

Yapısı son derece yumuşak fırçanıza aldığınızda birazcık tozutma görebilirsiniz ama cildinizde çok güzel şekilde dağılacaktır. Fakat kalıcılığı çok yüksek değil. Gün içerisinde biraz pudranız uçup gidebilir.

Burberry Warm Glow Bronzer

En iyi bronzer Burberry Warm Glow Bronzer

Burberry bronzlaştırıcı pudra. Yapısını gerçekten çok beğendiğim bir ürün oldu. Çünkü kadife gibi cildinize hiçbir şekilde ağırlık yapmıyor. Sürdüğünüz zaman cildinize sanki kontür yapmamışsınız gibi duruyor. Daha böyle No-Makeup Makeup’lar da kullanabileceğiniz ya da kontür yapıp ama aslında dışarıdan bakıldığınızda hani kontür yaptığınız belli olmasın istiyorsanız bu ürünü gerçekten seversiniz.

Çok ince, çok soğuk alt tonlu değil yine hafif sıcak alt tonlu bir ürün. Dolayısıyla orta tenliler esmer tenliler yine günlük makyajlarında hafif homojen ve dağıtılmış bir kontür uygulaması yapabilirler ama açık tenliler yine aynı zamanda allık olarak da değerlendirebilirler bunu. Bu arada çokta hoş bir kokusu var.

Flormar Bronzing Powder Face& Body

En iyi bronzer Flormar Bronzing Powder Face& Body

Flormar bronzlaştırıcı pudra. Hem yüzünüzde hem de vücudunuzda kullanabileceğiniz boyutta koskocaman bir pudra bu. Bir kere aldığınız zaman gerçekten çok uzun süre kullanabilirsiniz. Kokusu aynen bir bebek pudrası gibi. Rengi diğer bütün pudralardan çok farklı olarak ne soğuk alt tonlu ne de turuncu alt tonlu, tamamıyla pembe alt tonlu bir pudra. Dolayısıyla bugüne kadar deneyimlediğim en değişik renge sahip olan pudra diyebilirim.

Ama ben duruşunu çok beğendim tenimde. O yüzden bana sorarsanız bence hem açık hem orta hem de esmer tenlilere çok yakışacak bir pudra. Ama aynı zamanda hani kontür yapmak için ben bunu kullanmam diyorsanız da kesinlikle allık olarak da değerlendirebilirsiniz.

Chanel Les Beiges Bronzer

En iyi bronzer Chanel Les Beiges Bronzer

Chanel Les Beiges bronzlaştırıcı pudra. Yumuşacık yapısıyla ve çok hoş kokusuyla gerçekten kalbimi çalan pudra oldu bu. Bir tek dezavantajı başta da bahsettiğim gibi yapısı çok yumuşak olduğu için fırçanıza aldığınız zaman hafif bir tozutma yaratabiliyor. Bu ürünle böyle çok istediğiniz Kim Kardashian keskin kontürlerini yapamazsınız.

Çok yumuşak yapılı ve pigmentasyonu da çok yüksek ve çok koyu renkli bir ürün olmadığı için açık tenliler tarafından da eminim ki çok sevilerek kullanılacak bir ürün. Dolayısıyla keskin kontürler yerine daha yumuşak günlük makyajlarınızda kullanabileceğiniz ama her ten rengine sahip herkesin de çok severek kullanacağını düşündüğüm bir ürün.

Bobbi Brown Bronzing Powder

En iyi bronzer Bobbi Brown Bronzing Powder

Bobbi Brown’un bronzlaştırıcı pudrası. Bendeki rengi Golden Light 1 numara. Son derece soğuk alt tonlu bir pudra olduğundan açık tenlilerde çok rahatlıkla hem kontür yapmak hem ciltlerini biraz ısıtmak hem allık olarak kullanmak için son derece kolay bir ürün. Tabii ki orta tenliler, buğday tenliler ve esmer tenliler de eminim ki çok severek kullanacaklardır.

Onlar da çok daha doğal duracaktır. Belki bu rengi esmerler de çok keskin bir kontür gibi durmayacaktır ama çok doğal bir sanki boyutlandırma işlemi yapılmış gibi duracak aynı zamanda far olarak da geçiş rengi olarak da eminim ki çok severek kullanırsınız.

Alterra Bronzing Powder

En iyi bronzer Alterra Bronzing Powder

Alterra markasının bronzerı. Bendeki rengi 01 Honey Gold. Çok yüksek pigmentasyonlu bir ürün değil. Yine arttıra arttıra fırçanıza ala ala gitmeniz gereken bir ürün. Yapısı çok çok yumuşak olduğu için fırçayı aldığınız zaman hafif bir tozutma göreceksiniz. Yanağınıza uygularken de şöyle bir toz bulutu olabilir. Genelde bu tarz yumuşak bronzerlarda hep rastlanan bir durum bu.

Ama çok doğal duruyor. Yumuşak olanlar her zaman çok doğal duruyor. Yine böyle çok keskin kontürler için olmamakla birlikte bence yine her tene yakışacak açık tenlilerin de yine hem allık hem bronzer olarak kullanabileceği ya da kontür yerine daha böyle yüzlerini ısıtmak birazcık daha yüzlerine renk vermek için kullanabilecekleri bir ürün. Aynı zamanda da vegan.

Shiseido Bronzer

En iyi Bronzer Shiseido Bronzer

Shiseido bronzlaştırıcı pudra. Benim sürdüğüm en açık light 1 rengi. Kendi içerisinden fırçası çıkması bence çok hoş. Ekstra kontür fırçasına hiç ihtiyacınız olmayacak. Çok daha keskin şekilde bir kontür yapabilirsiniz kendi orijinal fırçası ile. Fırçası da bu arada yumuşacık. Renk olarak ne derseniz çok soğuk alt tonlu değil.

Beyaz tenliler de biraz turuncu durabilir. Ama yine makyajınızın renklerine göre de ve hani sürme tekniğinize göre de bunu değiştirebilirsiniz. Çok keskin yaparsınız evet çok açık tenlilerde tup turuncu bir keskin hat durabilir ama onu çok güzel şekilde dağıtırsanız daha allıkla bronzer ve böyle kontür arası güzel bir görünüm elde edebilirsiniz. Aynı zamanda kalıcılığı da çok yüksek.

İlginizi Çekebilir

Yorum Yap

Yorumlar (1)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir