1. Ana Sayfa
  2. FİLM & DİZİ

En iyi Kore Dizi Önerileri

En iyi Kore Dizi Önerileri
0

En iyi kore dizi önerileri tavsiyemiz olacak Neredeyse bütün dünyanın beğenerek izlediği ve ilham aldığı en iyi kore dizi önerilerimiz olacak sizler için. Çok severek tavsiye edeceğinizden şüphem yok özellikle serilerine de bakın mutlaka.

En İyi Kore Dizi Tavsiyesi

While You Were Sleeping

Bu dizi, rüyalarında geleceği gören bir kadın ile bu rüyaların gerçekleşmesini önlemek için her şeyi yapan bir adamın hikayesini anlatmaktadır. Genç kız rüyalarında yaşanacak olan olayları engelleyemez. Bu kaderi değiştirmenin tek yolu aynı yeteneğe sahip kişilerle is birliği yapmaktır.

The King Eternal Monarch

Bu dizi, iki farklı paralel dünyada geçmektedir. İnsanların dünyasında serbest kalan şeytan, diğer dünyaya geçer. Bunu fark eden Kore İmparatoru, paralel dünyanın kapıları kapatmaya çalışır. Diğer dünyada yaştan bir dedektif, sevdiği insanları korumaya çalışır.

It’s okey To Not Be Okey

Dizi, psikiyatri bölümünde çalışan bir adam ile kişilik bozukluğu olan bir kadının hikayesidir. Bu adamın aşka ayıracak zamanı yoktur. Kadın ise aşk hakkında hiçbir şey bilmemektedir. Ancak ikisi birbirini tanıdıkça yakınlaşır ve zorlukların üstesinden gelirler.

First 7 kisses

Bir duty free mağazasında çalışan kadının daha önce hiç erkek arkadaşı olmamıştır. Bir gün gizemli bir bayan ortaya çıkar ve eşyasını unutur. Onu iade eden kadın için sihirli bir hediyesi vardır. Yedi farklı erkek ile farklı aşk hikayeleri yaşayacaktır. Ancak sonunda bir seçim yapması gerekir.

Touch Your Heart

Dizi, bir avukat ile bir kadın oyuncu arasındaki romantik hikayeyi anlatmaktadır. Genç kadın, bir işletme sahibinin oğlu ile skandal yaşayınca oyunculuk kariyeri bozulmaya başlar. Ancak imajını tekrar düzelmeye ve yeni bir dizide oynamaya karar verir. Fakat iyi rol yapamaz. Bu yüzden kendini geliştirmek için bir avukatın yanında sekreter olarak çalışır. Böylece genç kadın, rolüne uyum sağlamayı umut eder.

Hotel Del Luna

Dizi Seul’de bulunan ve müşterilerin hayaletlerden oluştuğu gizemli bir otelde geçmektedir. Bu otelin başkanı yıllar önce lanetlenerek burada yaşamak zorunda kalmıştır. Bir gün otele kaza geçiren bir adam gelir. Ölmek üzereyken bir anlaşma yapar.

Yaşamak için oğlunu verecektir. Aradan yirmi yıl geçer ve bu çocuk genç bir adam olur. Bu oğlan babasının yaptığı anlaşmadan yıllarca kaçmıştır. Ancak bir gün otelin başkanı genç oğlanın karşına çıkar.

A Korean Odessy

Yaptığını kötülükler yüzünden ıssız bir yere hapsedilen varlık, hayaletleri gören küçük bir kız tarafından kurtarılır. Bunun karşılığında kızın ihtiyacı olduğu her zaman gelecektir. Ama bu adam hile yapar ve ortadan kaybolur. Aradan yıllar geçer ve adam cennette gitmek için kıza ihtiyaç duyar.

Strong Woman Do Bong Soon

Süper güçlere sahip olan bir kız, ailesindeki diğer kadınlar gibidir. Oyunları seven kızın en büyük hayali bir bilgisayar oyunu yapmaktır. Bir gün bu kız kötü adamları döverken bir adam görür. Aldığı tehditler yüzünden korkan adam, bu kıza bir iş teklif eder.

Descantes Of The Sun

Bu dizide Birleşmiş Milletler’de görev yapan bir asker ile bir doktorun ardındaki aşk hikayesi anlatılmaktadır. Meslekleri yüzünden başarılı bir ilişki yaşayamamışlardır. Fakat kader onları başka bir ülkede yeniden bir araya getirir.

Moon Lovers

Bu dizide güneş tutulması sırasında geçmişe giden bir kızın hikayesi anlatılmaktadır. Genç kız, burada herkesin korktuğu bir prense aşık olur. Burada bütün prenslerle arkadaş olur fakat tarihi tamamen değiştirmiştir.

My Girlfriend is A Gumiho

Genç bir oğlan büyük babasından kaçarken bir tabloya hapsedilmiş efsanevi bir tilkiyi serbest bırakır. Aniden çok güzel bir kadın karşına çıkar. Korku ile kaçarken yere düşüp yaralanır. Gumiho, ölmek üzere olan bu adama bir boncuk vererek Genç adamın tekrar yaşamasına yardım eder. Yaptıkları antlaşma ile oğlan yaşamaya devam edecek kız da insan olmayı öğrenecektir.

Secret Garden

Dizi, bir dublör ile bir alışveriş merkezi başkanı arasındaki aşkı anlatmaktadır. Ünlü bir şarkıcı olan Oscar’ın skandalını kuzeni çözmeye çalışırken bir dublör kadın ile karşılaşır.

Artık hep o kızı düşünür ve onu takip etmeye başlar. Bir gün, içtikleri sihirli bir iksir yüzünden ruhları yer değiştirir. O günden sonra, birbirlerini anlamaya başlarlar.

Boys Over Flowers

Kuru temizlemecilik yapan bir ailenin kızı, elit bir liseye iş için gider. Ancak orada intihar etmek üzere olan bir çocuğu kurtarır. Okulun teklifi ile genç kız bu elit lisede eğitim görmeye başlar.

Bu okul 4 kişilik bir çete tarafından yönetilmektedir. Hiç kimse onlara karşı gelemez ancak genç kız kimseye boyun eğmez.

My Love From The Star

Dünyaya araştırma yapmak için gelen bir uzaylı uzay aracını kaçırmış ve gezegene geri dönememiştir. Gezegene geri dönmek için beklerken dünyaya alışmış ve meslek edinmiştir. Bir gün ünlü ama aptal bir bayan oyuncu ile tanışır ve birlikte aşkı keşfederler.

W: Two Worlds

Bir çizgi roman yazarı, aniden ortaya kaybolur. Babasını bulmak için atölyeye giden genç kız, kendini bir çizgi romanın içinde bulur. Artık çizgi roman kontrolden çıkmıştır. Eğer bu diziyi beğendiyseniz üçüncü sıradaki diziyi de sevebilirsiniz.

Legend OF The Blue Sea

Dünyadaki son deniz kızı, aşkı bulmak için yeryüzüne çıkar ve bir dolandırıcıya aşık olur. Ve yeryüzünde yaşamak için mücadele etmeye başlar. Ancak önceki hayatlarında mutlu bitmeyen bir aşk hikayesinin tekrarını yaşarlar.

Memories Of Alhambra

Dizi bir sanal gerçeklik oyununun yapımcısını bulmak için İspanya’ya giden bir adamın maceralarını anlatmaktadır.Büyük hayalleri olan adam, burada pansiyon işleten bir kadınla karşılaşır. Oyuna başladıktan sonra her şey kontrolden çıkar. Gerçek hayatla oyun birbirine karışır..

Extraordinary You

Genç bir kız kendini aniden tuhaf hisseder. Önce bunun bir hastalık olduğunu düşünse de gerçeği anlar. Kendisi bir çizgi roman karakteridir ve yazar tarafından her an çizgi romandan silinebilir. Bu yüzden genç kız kendi kaderini çizmeye karar verir. Ve daha önce hiç görmediği bir adam çizgi romana eklenir.

Crash Landibg On You

Güney Kore’de yaşayan zengin bir kadın, kazayla Kuzey Kore’ye gider. Burada yabancı bir subay ile tanışır. Asker o kadını korur ancak bu sırada ona aşık olur. Dizideki herkesi seveceğiniz bu yapım, sizi hem güldürecek hem de ağlatacak.

Goblin

Yıllar önce Kral tarafından öldürülen bir adam ölümsüzlük ile lanetlemiştir. Sevdiği bir çok insanın öldüğünü gören bu adam ölmek için bir gelin bulmaya çalışır.

Ölüm meleği ise her zaman onları takip edecektir. Hem güldürüp hem de ağlatmayı başaran bu diziyi mutlaka izlemelisiniz. Sizin en sevdiğiniz kore dizisi hangisi?

İlginizi Çekebilir

Yorum Yap