1. Ana Sayfa
  2. FİLM & DİZİ

Doğaüstü Güç Filmleri – DoğaÜstü Filmler

Doğaüstü Güç Filmleri – DoğaÜstü Filmler
0

Doğaüstü Güç Filmleri deyince karşımıza hemen Iron Man uçuk kaçık filmler çıkıyor. Fakat aslında içinde bilimkurgunun da ağır bastığı doğaüstü güçleri olan başrolleri konu alan çok başarılı filmler var işte bugün ben de size o filmleri tavsiye etmek için kolları sıvadım hadi gelin size 7 tane doğaüstü güç filmleri neler yazıyorum.

Doğaüstü Güç Filmleri

Bilim kurgu dendiğin de akar sular durur sizin için de benim için de bende sizleri düşünerek liste hazırladım bu listemi çok seveceksiniz. Bunların dışında da diğer listelerimi de bakmak isterseniz buradan tıklayabilirsiniz. Robot filmleri, ufuk açıcı filmler, uzaylı filmler, motivasyon fimleri ve daha fazlası.

Upgrade Doğaüstü Güç Filmleri

Otomatik pilotlu araçların etrafta kol gezdiği aşırı teknolojik bir dünyada geçiyor filmimiz baş rolümüz bir kaza sonrasında felç kalıyor. Hemen akabinde ortaya çıkan zengin bir mucide gel hem seni ayağa kaldıralım hem de ben icadımı ilk kez denemiş olayım diyor ve bu fikir doğrultusunda adamımıza bir yapay zeka entegre ediliyor.

Adamımız da bu operasyondan sonra özel güçleri kavuşuyor ve ortaya da bilim kurgu içeren seyir keyfi yüksek bir film çıkıyor başrolünde her gördüğümde Tom Hardy ye benzettim Logan marshall-green olduğu bu film benden geçer not almayı başardı mutlaka bir şans verin derim.

Zaman içinde oradan oraya zıplayabilseydiniz nasıl olurdu romantikler şu an gece uyurken sevgilisinin odasında ışınlanmayı düşünürken bazı hızırlar da ya da yalnız evet şu an bir bankanın kasasına girip tüm paraları alıp eve ışınlanmayı hayal ediyor.

İşte bu filmimizde tam olarak bunu konu alıyor adamımız kendindeki bu özel gücü fark ediyor ve bunun beraberinde getireceği belalardan habersiz çılgınca işlere imza atıyor. Bu film benim nazarımda çerezlik bir filmden iki tık yukarıda o yüzden mutlaka bu listede yer vermek istedim kaçırmayın.

About Time Doğaüstü Güç Filmleri

Bir önceki tavsiyem bir zamanda sıçramayı başaran bir özel güçten bahsetmiştim yani işte şimdi de onun biraz farklı halini düşünün bir dolaba giriyorsunuz ve dışarı çıktığınızda oda ne meğer zamanda yolculuk yapmışsınız nasıl olay ama işte benim de çok beğenerek izlediğim bu keyifli film içinde özel güç, aşk, bir kaç artı 18 sahne ve bolca zamanda yolculuk barındırıyor hala izlemediyseniz mutlaka bir şans verin derim.

Chronicle 7.1 Imdp

Sıradaki tavsiyem ise liseye giden birkaç gencin özel güçlere sahip olmasını konu alıyor. Fakat film tüm bu durumları daha gerçekçi hissedebilirsiniz diye tamamen el kamerası ile çekilmiş bir yapım bu durum çoğunuza iyi gelmeyebilir. Fakat bu teknik sayesinde kendinizi onlardan biri gibi görüp filmi daha çok dahil olabiliyorsunuz. Kontrolsüz güç güç değildir sözünü doğrulayan özel güç sahneleri ve eğlenceli yönleriyle bu filmde tavsiye ettiklerim arasında.

Next 6.2 Imdp

Bu filmi ise size sadece tek bir soruyu tavsiye edeceğim, ya iki dakika sonra olacakları görebilseydiniz. İşte bu film tam olarak bu özel güce sahip olan bir insanın yaşadıklarını konu alıyor. Nicolas Cage başrolü ve seyir keyfi yüksek çekim açılarıyla bu film işinizi görebilir. Büyük beklentilere girmeden ve ımdp puanına takılmadan bir şans verin derim.

Code 8 6.4 Imdp

Dev polis dronlarının şehrin üzerinde uçtu görevli robotların suçları hakladı ve en önemlisi de halkın arasında özel güçlere sahip insanların olduğu bir Dünya’yı konu alıyor sıradaki bu tavsiyem. Zamanla toplumdan dışlanan bu özel güçlü insanlardan olan bir gencimiz hayatta kalabilmek için bazı tehlikeli olaylara girişiyor bu filmin başrolündeki iki kuzenin topladığı bağışlarla çekilen bir fantastik bilim kurgu filmi yani çok aşırı üst düzey bir yapım beklemeyin fakat beklentiniz orta seviye de tutarsanız bu filmden mutlu ayrılacağınızı da söyleyebilirim. Özel güç temalı seyir keyfi yüksek biçim sizi bekliyor kaçırmayın.

Ajin Doğaüstü Güç Filmleri

Ajin ise bu listedeki özel güç temalı en fantastik tavsiyem. Film Japon çizgi filmi yani bir animeden uyarlama Ajin Japon kültüründe ölmeyen yarı insan yarı yaratık anlamına gelen bir tabir. İşte izleyeceğiniz bu filmde onları yani Ajinleri konu alıyor.

Japon hükümeti bu doğaüstü insanlar üzerinde deney yapmaya kalkışınca olaylar birden patlak veriyor ve böylece bol vurdulu kırdılı çok güzel efektli bir macera başlamış oluyor. Oyuncuların birçoğu birbirine benzediği için bazen kim kimdir kaçırıyorsunuz ama genel olarak bakıldığında şöyle fantastik farklı bir şeyler izlemek deneyimlemek isterseniz bu film kendini gerçekten izletmeyi başarıyor diyebilirim.

Ragnarok 7.5 Imdp

Özel güç temalı filmler olur da bir tane de dizi tavsiyesi olmaz mı Eğer izlemediyseniz netflix yapımı Ragnarok dizide özel güç temalı iyi bir iskendiyan dizisi Norveç’in bir kasabasına geri taşınan bir genç kendini birden atalarının topraklarında bulunca içindeki gücü fark ediyor ve kendini birden fantastik bir dünyanın tam da ortasın da buluyor.

Üstelik dizi gencimizin kendi özel güçlerini bulmasını konu alırken bir yandan da iklim değişikliği, çevre kirliliği ve buzulların erimesi gibi pek çok sosyal soruna da değiniyor eğer yukarıdaki filmler sizi kesmedi ise bu düzeyde bir şans verebilirsiniz. Tavsiyeler hakkındaki olumlu-olumsuz yorumlarınızı aşağı bırakmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

Yorum Yap